| KOLEJ PENDETA ZA'BA

UPM meraih tempat kedua dalam Program Pembinaan Bakat Siswa 2017

Ringkasan Artikel

Tahniah kepada Ibrahim Latola, pelajar linguistik Jabatan Bahasa Melayu, FBMK UPM yang meraih tempat kedua dalam Program Pembinaan Bakat Siswa 2017 kategori penulisan ilmiah anjuran DBP dan KPT. Tajuk kertas kerja : Ekspresi Psikologi Islam dalam Penenun Cinta. Terima kasih dan tahniah juga kepada pensyarah pembimbing Dr Shahril Nizam Sha'ri. Syabas dan tahniah sekali lagi.

Tahniah kepada Ibrahim Latola, pelajar linguistik Jabatan Bahasa Melayu, FBMK UPM yang meraih tempat kedua dalam Program Pembinaan Bakat Siswa 2017 kategori penulisan ilmiah anjuran DBP dan KPT. Tajuk kertas kerja : Ekspresi Psikologi Islam dalam Penenun Cinta. Terima kasih dan tahniah juga kepada pensyarah pembimbing Dr Shahril Nizam Sha'ri. Syabas dan tahniah sekali lagi.

SXDdPA0~